zondag 20 oktober 2019

Vol gas door de havens

Deze zomer maakten we een tocht met de watertaxi.
Deel 1 zag je hier.
Onderweg in de Watertaxi kom je langs veel top-plekken zoals het SS Rotterdam.
Dit voormalige cruiseschip ligt hier vast en je kunt er slapen en eten. Of gewoon een drankje drinken. Zomers is het een heerlijk om aan het zwembad op het voordek te zitten. De havens zitten vol kleur van de schepen, kranen en containers.
We zijn een aantal havens in gevaren maar je kunt er ook voor kiezen om vol gas richting Hoek van Holland, ofwel Rotterdam aan zee, te gaan.


Supergaaf, dit is een echte skyline. 
Als je goed kijkt zie je zoveel bekende gebouwen staan!We varen weer richting centrum en langs Delfshaven, het Lloydkwartier en de Euromast. 


 

 

 De haven in waar het SS Rotterdam aan de kade ligt. Je kunt hier ook met de Waterbus naartoe De vaart vanuit Rotterdam richting Dordrecht en Kinderdijk. Openbaar vervoer over het water. 
Of neem de Pannenkoekenboot voor een vaartochtje.
Of de bus van Splashtours, het blijft gaaf om te zien hoe de busboot door het water gaat! En we zijn weer terug na een uur varen en uitwaaien. Als je, zoals ik foto's wilt maken, kun je buiten zitten, houd je wel goed vast.
Je kunt er ook voor kiezen om binnen uit de wind te zitten.Superleuk om dit te doen en zoals eerder gezegd als je met een groepje bent is het niet duurder dan een rondvaart met de Spido en veel leuker!

Jolanda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...