donderdag 1 september 2016

Slimme Wereldhavendagen


Onder het motto: 'de Slimste Haven', gaat vrijdag de 39e Wereldhavendagen van start. Met veel spectaculaire demonstraties op het water die te volgen zijn vanaf de Wilhelminakade.
Op het evenemententerrein, dit jaar uitgebreid met de Rijnhaven, wemelt het van de innovaties, vernieuwende oplossingen en slimme gadgets, die het publiek voor het grootste deel ook kan meebeleven. Ook tijdens de vele excursies de haven in, laten bedrijven zien hoe de 'Smartest Port' op hen van toepassing is. 
Om alvast in de stemming te komen, hier een serie foto's van de afgelopen Havendagen.Dat wordt dus weer genieten rondom de Maas. Maar ook van het Internationale Shantyfestival rond de Leuvehaven, de levensliederen tijdens de Nacht van de Kaap, van alle activiteiten in het Maritiem Kwartier.
Op offshore installatieschip Aeolus, dat in het jaar 2014 werd verkozen als ‘Schip van het jaar’, is deze dagen open voor bezoek. Daarnaast vervult het een ‘hoofdrol op poten’ in het spectaculaire programma van de zaterdagavond. Het schip zal dan midden in de Nieuwe Maas liggen als podium voor vele artiesten.Natuurlijk wordt de zaterdag traditioneel afgesloten met vuurwerk, is vanaf de oevers rond de Erasmusbrug door het publiek te bekijken.


Kijk voor alle info, activiteiten en excursies op wereldhavendagen.nl

Jolanda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...