zondag 11 september 2016

Groene Swanmarket in EuromastPark!


De Swanmarket heeft haar vaste stek in het Museumpark en tijdens de koude maanden in de Van Nelle. Vandaag was uit geweken naar het Park bij de Euromast.
Heerlijk op een warme nazomer septemberdag als vandaag en er was een erg relaxed sfeertje. Het blijft gezellig om langs de kramen te slenteren en allerlei bijzondere en leuke dingen te zien, soms zelf gemaakt.
Kralingse 'Maison7' stond er ook. Meubels opgepimpt met krijtverf, te koop maar je kunt er ook een workhop doen om het zelf te leren.
Deze kaarten, posters, kalenders en tassen met de iconen van Rotterdam vond ik super! Ze zijn van Wuudy en ook via Etsy te bestellen. Zijn ze niet gaaf?Jeugdherinnering en nu weer actueel en trendy. De plantenhangers van Vintage-Ropes.


Er is genoeg te zien bij alle kramen, veel nieuws maar ook wat oude bekenden.
Zoals Sjaal met Verhaal. Ik leerde Inge ooit kennen op een SwanMarket toen ik wat foto's van haar kraam maakte. Ze begon toen net met haar bedrijfje: Sjaal met Verhaal. Ze koopt al haar producten zelf in in oa Nepal bij kleine bedrijfjes die meestal door vrouwen worden gerund. Ze is nu weer daar naartoe om op zoek te gaan naar mooie en bijzondere producten zoals de vingerpopjes hieronder, maar de basis blijft toch altijd de sjaals.


Het was gezellig, na het shoppen is er het terras waar je bij live muziek kunt genieten van verse koffie, een drankje en natuurlijk lekkere hapjes. 
Ik vond het een zeer geslaagde locatie voor de SwanMarket!

Jolanda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...