woensdag 20 april 2016

'Next op zuid' tour!De Rotterdam Tours kennen we natuurlijk van de tours door de Markthal, De Rotterdam en het Timmerhuis. 

En sinds kort zijn er een aantal bijzondere tours bij gekomen. 
Zo geven ze de bijzondere 1-2-3 tours voor groepen: een rondleiding in foodwalhalla De Markthal, een bezoekje aan een kubuswoning en een bierproeverij met 3 biertjes op de galerij van Markthal. 

Daarnaast is er ook de Titanentour: een bezoek aan de hoogste verdiepingen van Koolhaas De Rotterdam, een overtocht naar de Rotterdamse Boompjes met watertaxi; daarna een begeleide wandeling langs oude Haven, Blaakse Bos met kubuswoningen naar de Markthal waar een architectuurtour-mét-een-bite deze tour afsluit!


En nu dus ook de 'Next op zuid' tour!
Tijdens deze excursie neemt een professionele gids je mee, kris-kras door de Next Economy op Katendrecht. Je hoort alles over de krachten die Katendrecht hebben gemaakt en nu maken, je bezoekt Deliplein en het Kaapschip, maar ook verborgen pleintjes. Je ontmoet experts, praat met ondernemers en bent te gast in huizen.
Ieder weekend van 23 april tot 2 juli, de voertaal van de tours op de zaterdagen is Engels, op de zondagen wordt de tour in het Nederlands aangeboden.


Dit alles in het kader van de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR). Zij organiseert iedere twee jaar een serie tentoonstellingen, conferenties, films, boeken, lezingen, debatten en excursies. Dit jaar heeft de zevende editie van de IABR het thema: THE NEXT ECONOMY. 


En natuurlijk kun je na afloop gezellig ergens een drankje drinken op een van de vele unieke plekken in Katendrecht!

Ik ga even de zon en de rijstvelden opzoeken maar als ik over een paar weken terug ben ga ik zeker deze tour op Katendrecht met de Rotterdam Tours doen.


Jolanda


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...