vrijdag 7 augustus 2015

Het duizelt je dit weekend!

Na een paar weken Frankrijk ben ik weer blij in mijn eigen stad terug te zijn. En wat is er weer veel te beleven deze dagen in Rotterdam: een kleine greep.

Duizel in het Park vindt plaats in het Vroesenpark. Dit prachtige park ligt in Blijdorp, Rotterdam Noord. Van vandaag t/m zondag kun je voor literatuur, kunst, muziek en performances naar dit kleine gratis zomerfestival. 
Een deel van het programma vindt in het nieuwe Vroesenpaviljoen plaats maar ook in het groene park waarbij jong en oud meedoen of juist neerploffen in het gras met wat lekkers. Het programma is zeer divers: romantische liedjes én stoere blues, straattaal én literatuurprijs.

T/m zondag 9 augustus kun je nog terecht op het DÂK van de parking Westblaak voor het popup stadspark. Morgen is het DÂK in Caribische sferen!
Tijdens de dakendagen was dit dak ook al gezellig en het uitzicht is letterlijk TOP. Negentien dagen lang, van 12 tot en met 30 augustus, is er een afwisselend filmprogramma bij Pleinbioscoop Rotterdam in het Museumpark tijdens de grootste openluchtbioscoop van Europa. Met de mooiste films: van thrillers tot klassiekers, feelgoodfilms, actie, drama en muziek; er zit voor iedereen wel iets bij.


Twee weken lang staat het Museumpark in het teken van de beste films van het afgelopen jaar. Natuurlijk is er een lekker hapje en drankje. Kijk op de website welke films je kunt zien en hoe je kaarten kunt bestellen.
Tip: neem een dekentje mee (het kan soms afkoelen ‘s avonds) en genieten maar!

Have fun:)
Jolanda
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...