zaterdag 18 april 2015

Wat een uitzicht vanaf het Timmerhuis!


Rotterdam krijgt weer een prachtig gebouw ontworpen door het bureau van Rem Koolhaas.
In een volgende post laat ik jullie het gebouw zelf zien want vandaag was er een open dag. Ook kon er een kijkje in een penthouse worden genomen met natuurlijk prachtig uitzicht.
We beginnen met een uitkijk op het stadhuis met erachter het gebouw Delftse Poort met de prachtige marathonfoto.  Aan de andere kant van het Timmerhuis uitzicht op de Markthal, de Laurenskerk en alle andere hoogbouw zoals de RedApple. Heel bijzonder om de Markthal vanuit de hoogte te bekijken, het blijft een zeer markant en aanwezig gebouw. Maar voor mij past het al helemaal in het beeld.
En als je goed kijkt op de foto's hieronder zie je de van Brienenoordbrug.
Leuk om in te zoomen op deze flat aan de Binnenrotte en te zien dat het kinderspeelgoed op de balkons staat! Rotterdam wil meer gezinnen in de stad maar dat zit hier dus wel goed.

De Beurs is een ander markant gebouw in de skyline. Heerlijk om hier op je ligbed de stad aan je voeten te zien.Hier een uitzicht richting het Kralingse Bos en het is dus niet alleen maar hoogbouw in Rotterdam.Weer een heel andere kijk op de stad vanaf de 10e verdieping van het Timmerhuis. 
Binnenkort dus nog meer over dit nieuwe gebouw en de historische plek waar het staat.  
Jolanda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...