woensdag 19 november 2014

Lekkere hapjes en drankjes in de FenixFoodFactoryHet afgelopen jaar zijn niet alleen prachtige grote projecten in Rotterdam af gekomen zoals het CS en de Markthal. Ook de Fenix Food Factory heeft zijn deuren geopend in een van de oude Fenixloodsen.
FFF is een dagelijkse ambachtelijke versmarkt, van woensdag t/m zondag, waar 7 verschillende ondernemers heerlijke producten verkopen.

De Kaapse Brouwers, de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam en de  Firma Bijten, paté-atelier en slagerij. Rechtstreex, groenten, zuivel en meer van het land rechtreex in de fenix loods. En CiderCider, Jordy’s Bakery, Stielman koffiebranders en Booij Kaasmakers maken het compleet.
Dit alles  in de 100 jaar oude goederenloods, een van de Fenixloodsen, op Katendrecht, direct aan de Maas naast de Wilhelminapier. In de Fenix Food Factory is trouwens ook ruimte voor vergaderingen, presentaties, borrels, workshops en diners.

Regelmatige zijn er bijzondere activiteiten of komen andere Rotterdamse ondernemers hun waren verkopen. Deze evenementen zijn vaak in het weekend.
Er is hier een hele bijzondere plek ontstaan waar het vaak gezellig druk is en je smakelijke hapjes kunt kopen. Leuk als zoiets 'ontstaat' en in een korte tijd tot zo'n begrip uit kan groeien.
Kijk maar even mee.....
Als het weer een beetje meewerkt, zit je buiten supergezellig met uitzicht op de Wilhelminapier en hotel New York.

Ook kun je nog om de hoek gaan kijken bij de Posse espressobar. 
In dezelfde oude loods zit Posse en het is een erg gezellige lokatie om een hapje en drankje te nemen. De DJ staat klaar, ik denk dat jullie de muziekkeuze wel kunnen raden!Jolanda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...