zondag 8 juni 2014

Wat een mooie Pinksterdag.....

En dat was het vanmiddag nadat de regen was verdwenen.
We stapten op onze fietsen om een aantal leuke plekken in de stad te bezoeken. En wat er verder op ons pad zou komen....


We moesten even wachten op de Erasmusbrug omdat de brug open was, dus een blik op de volgepakte Spidoboot die vertrok voor een rondvaart,  het was er topweer voor!


Verder de Erasmusbrug over op weg naar de FenixFoodFactory.
Vorige week officieel geopend en het was er al lekker druk.


Binnen waren niet alle ondernemers open maar de Kaapse Brouwers hadden het hun handen vol. Iedereen had wel zin in een koud Rotterdams biertje op het terras.Keuze genoeg en het werd nr 2.


Binnenkort ga ik hier eens wat lekkere dingen inslaan.

Buiten was het 'heerlijk'. Lekker happen en het spit draaide goed. 


En het uitzicht is natuurlijk top!
 


Toen we op onze fiets wilden stappen op weg naar onze volgende bestemming hoorden we muziek. Afkomstig van de Posse espressobar.


Hier was vandaag de Denimride en de muziek kwam van de Small Time Crooks. En het klonk net zo goed als ze eruit zien. Ze komen regelmatig bij de barbiers van Schorem en dat is goed te zien!

 Zeer fotogeniek deze band en hun muziek klonk geweldig.
En dit was nog niet ons laatste bezoekje aan een leuk evenement....


Onze volgende stop was in het park bij de Euromast op ZomerZondagen.
Een gratis festival waar leuke bandjes optreden, er van alles te doen is voor de kinderen en iedereen gezellig in het gras ligt en eet en drinkt uit de picknickmanden. Een supergezellig sfeertje zoals je ziet maar vanmiddag was het wel erg warm dus veel mensen verkozen de schaduw.
Onderweg naar huis belandden we op een terras aan de Witte de Withstraat, even bijtanken voor het laatste stuk fietsen naar huis.


Het was een mooie Pinksterdag in Rotterdam.

Jolanda


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...